Owner


Assalamualaikum
Sebelum korang start baca entry merepek yang aku update korang boleh berkenalan dengan aku dulu ok. Boleh panggil aku Efaa or Afifah. Terpulang okayy



Nama penuh Nurul Afifah. Family panggil Efaa. Kawan2 plak panggil Unnie. Asal diorang panggil Unnie ? Sebab aku yang paling tua dalam class tu. Hahaha
Umur aku 13 tahun. Haa tua dahh. HAHAH. UPSR dapat berapa A ? Tak perlu bagitau kot. Ihikk :P  Cita2 nak jadi pensyarah. Kiranya lecturer to be lah nie. Hihi. Oh haa, impian aku nak ada butik sendiri lepas dah habis belajar nanti. InshaAllah korang doakan k.

Anak kedua dari tiga orang adik beradik. Disebabkan aku anak kedua, apa yang aku nak kekadang dapat kekadang tak dapat. Huhu. Selalu kena buli dengan kakak aku. Pastu aku selalu buli adik aku balik. Kikiki :-P Tapi aku penyayang taww


 Start berblog 2010 tapi dekat blog lain. Blog yang lama tuh dah lupa password --' Sedih doe macam2 story ada dalam tuh. Disebabkan tuh aku create blog nie. Aku jarang update entry sebab malas :D Kalau tengok dalam masa sehari tuh ada 2,3 entry maksudnya aku tengah rajin time update entry tuh.

Blog nie tempat aku share macam2 story. Kekadang aku share pasal diri, kekadang pasal tips2 Kekadang penuh aku join giveaway je. Ikut mood aku. Tapi boleh dikatakan banyak entry merapu lah. Hehehe

Blog nie boleh dikatakan 2nd diary aku lah. Sebab yang nie aku share dengan public. Yang 1st tuh privacy sikit. Hihi


 Okk cukup lah kot setakat tuh pasal aku. Nak tanya apa2 boleh direct terus dengan aku k. Selamat berkenalan and enjoy your reading ;)))))

FACEBOOK :- Nurul Afifah

INSTAGRAM :- Efaa Anuar

TWITTER :- Fyfaaa

FANPAGE :- Afifah Anuar Dot Blogspot


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ