Selasa, 31 Disember 2013

Bye 2013 ;(

Assalamualaikum
Hurm.. Hurm... Hurm... Tak sangka dah nak masuk 2014. Huhu. Bye-bye 2013. Welcome 2014. Ya allah, cepatnya masa berlalu kan. Tup tup, dah nak masuk 2014 dah. Btw, Banyak sangat kenangan2 pahit dan manis sewaktu 2013 nih. Memang tak boleh dilupakan lah semua kenangan-kenangan ni. Huhu. Umur pon bukannya makin muda, tapi makin tua adalah. Hihi. 2014 ! Please be nice to me ! Huu. 
Ehh jap ! Mungkin entry ni , entry terakhir 2013 hehehe.


So kali nih memang kena fokus pada pelajaran dulu. Taknak main2 dah. Bak kata seseorang kan, " klau tak dapat apa yang kita impikan tu, jangan menangis pulak. Dan  menangis lah sekarang, jangan kemudian. Nanti menyesal tak sudah. " Huhu. Memang ayat dia tu buat diri ni terasa ! Hahah.

Btw, please doakan kejayaan afifah. :( huhu.
Ok. 2014 pon my little brother akan sekolah. Hee. Dia akan masuk prasekolah dulu. So, macam biasalah mestilah budak tu tak sabar kan nak pegi skolah. Hari2 dok cakap benda yang sama. " Yeayy! Adik dh besar. Dah nak p skolah dah --' " . Ayat yang selalu dia cakap. Hurmm.. Sabo jelah dngr ayat yg sama -.-

Tu je kot. Huhu.
Akhir sekali, meh tengok plastic yang berisi beg sekolah afifah didalamnya. Hihi { Ayat takleh nak poyoo lagi }



Body Glove howkayyyyyy. Hihi. Susah kot nak dapatkan beg body glove ni. Susah nak carik. Sebab tak banyak kedai yang jual beg ni kan. Pastu pulak satu kedai ni dia jual, tapi tinggal sikit je design and color. Tak berkenan pulakk. Huhu
Last sekali beli dekat Pacific. Memang kedai dia tu dia jual barang brand body glove ja. Baju semua brand body glove. Best jugak. Rambang mata ok.

" SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH !!! "

P/s : Entry ini tidak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati. Dan entry ini bukan niat untuk menunjuk2 dengan korang. Tak ! Tidak sesama sekali nak menunjuk2 ye. Ingat ! Entry ni tiada niat sekali pon nak menunjuk2. Blog ni sebagai diari harian afifah (agagaga :p. Diari harian ehh ? Hahah.) Dan blog ni telah mencatit segala luahan, kenangan dan lain2. *Werkk :p Muntah jap*   Sekian ;)

P/S : Entry ini ditaip menggunakan phone. Kalau ada typo tu maaf lah erk. Paham2 jelah. K bye.
Happy New Year !!!! :)
 

Ahad, 29 Disember 2013

Alhamdulillah, Rezeki :')


Assalamualaikum.
Disebabkan terasa blog ni kosong disebabkan takde entry terbaru, terus rasa nak update sesuatu. Tapi takde idea pulak. Huhu :(

Ok. Jap ! Entry kali ni afifah nak update pasal hadiah yang afifah dapat plus menang lah erk! Nak update ni dah lama, just taka masa je tau. huhu. Kalau boleh nak setelkan semua tahun ni jugak. ewahh. hihi. Yelah, 2014 mungkin blog ini akan bersawang sikit. Sebab nak fokus pada pelajaran dulu. Pastu baru kita enjoy ehh. Mungkin 2 entry sebulan je kot. hiks :p [ boleh caya ke ni ?] Doakan kejayaan afifah tau :)  Sayang korang banyak2. Muah!Muah!Muah!

Nanti adakah followers or pembaca blog ini akan menjadi seperti gambar bawah ini ? Sebab tunggu entry terbaru dari afifah ?  ^-^ Bajet retiss hoho :3



Ok. Bulan lepas kot, afifah terima parcels. Afifah tersenarai dlm followers bertuah di INSTAGRAM !
Dpt hadiah. Hihi. Free2 je dapat hadiah okay. Afifah dapat sebab jadi followers ke-200.


Afifah dapat sehelai tudung dan 4 pcs kerongsang ..


Pastu pulak, 2 bulan " lepas " kot, afifah tersenarai dlam pemenang eymasu | segmen pou bahagian 2.  Dapat top komentar. Yep. 2 bulan lepas howkayy. Bukan 2 hari tau. Haha!. Pastu hadiah pou tu smpai 2 bulan lepas jugak KOT ! Tapi...tapi...tapi... Pou tu TERsangatlah comey okay! 
Thanks Cik Eymasu .hihi. ;) BACA SINI


3 Biji Pou :) Dua biji kecik, satu lagi besar :D

Pastu pulak, minggu lepas afifah terima parcels lagi. Yang ni pulak afifah tersenarai dalam MINI GA ! Hadiah dia best jugak. muahaha :P


Hee ~ Lepas ni bertambah lagi lah fresh magnet ni dkt peti ais kan. :P

Pastu pulak, afifah dapat produk2 ni. Yang ni pulak afifah join giveaway dekat Instagram. Dipilih melalui random and alhamdulillah, afifah tersenarai dalam pemenang2 tu. Hadiah dia pun best and gempak!!!! Tak sia2 join. hihi


L-Glutathione moist whitening lotion


Yg cinonet tu cream. hehe.. Yang besar color hitam tu pulak Charcoal Face Pack


Konjac Cleanser


Hmm. Tu jelah kot. Takde idea nak update entry. Afifah bukanlah macam blogger yg setiap hari update entry. Huhu. Dh dkt bio WeChat and Instagram pon " Part Time Blogger " kan. *Xda Kena Mengena Pon.Huhu*

Jumaat, 27 Disember 2013

3 TAHUN ;)


Hey ! Hey ! Hey !
Nak update entry ni cepat2. Entry ringkas cinonet je pon.
Alkisahnya hari rabu (25/12/13) baru2 ni,  blog ni dh genap 3 TAHUN ! hiks :p Sebenarnya afifah start berblog 2010, tapi Sebelum ni afifah berblog dkt blog lain. hihi. Tapi yang paling kerap afifah update entry tahun ni lah. Buat ni dh lama just malas nak update blog. hoho! 
Erm ... Rasa nak bagi sesuatu dkt blog ni. Hadiah lah kiranya :P Tapi nak bagi apa erk ? Baju baru ? Header baru ? Ada cadangan tak ?? hikhik 

Hmm. Apa kata bagi hadiah dkt korang je . nak tak ? hihi. Apapun, thanks kepada semua pembaca2 blog ni and followers blog ni. [Bajet mcm retisss je aku nengok!]

Khamis, 26 Disember 2013

#NurAinaIrdina 8 bulan



Assalamualaikum

Terasa lewat pulak kan nak update aina punya perkembangan untuk 8 bulan. Huhu. Sekarang baru nak update sebab sekarang baru free sikit. Free sikit jee tak banyak pon :p 
Ok. Untuk 8 bulan sama je aina punya perkembangan. Tak ada perubahan kot. Kalau ada pon sikit je and mungkin time tu afifah tak  perasan kot. Huhu. Kita tunggu jelah untuk next months 9 bulan ;) Mesti afifah update punya dekat blog ni. Sabar kejap tauu :p hehe

So sekarang tayang pic jelah hehe 

Selasa, 24 Disember 2013

Ideas For Candy Buffet


Idea ke ni ? haha.. Ok. Selalunya candy buffet ni orang buat time birthday party, wedding, aqiqah and more. Candy buffet ni untuk menarikkan lagi event korang tu. hihih. Selalunya yang afifah perasan, candy buffet ni ada macam2 jenis. Contohnya,  cupcake, apam polkadot, biskut, marshmellow and lain-lain. Candy buffet ni selalunya orang ikut tema majlis tu tau. Contoh majlis korAng tema pink, so candy buffet korang pon tema pink lah. hihi. Depends pada tema majlis korang lah. Yang banyak afifah jumpa, tema '' Hello Kitty '' . Memang trend sangat!

Ok. Sekarang afifah letak sikit pic dkt bawah ni erk. Mana lah tahu boleh jadi idea ke kan ? ekekeke :p
Jom layan gambar :)












Semua pic diatas ehsan pakcik google.

Ok. Tu semua contoh for candy buffet. Ok. Candy buffet ni kalau kita deco sendiri pon best jugak. Hasil dari air tangan sendiri. huehue :p Bagi afifah, afifah rasa candy buffet ni memerlukan budget lebih sikit. hihi. 
Wuu T_T Diri sendiri dah berangan nak buat candy buffet ni untk apa2 majlis nnti lepas tngk semua pic ni. hihi. Tapi hanya mampu berangan je lah kan ? -.- Ok guys, selamat bercuci mata ;) 

K Bye

#NurAinaIrdina 7 bulan


Assalamualaikum

Al kisahnyeee gini. Time tengah dok baca entry lama2, baru perasan yang entry Nur Aina Irdina 7 months takdak. Haha. Padahal bulan ni aina dah 8 bulan kot. Haha. Dari situ dah nampak yang sekarang ni malas nak update entry. Hoho! Bukannya malas, cuma waktu sekarang ni yang jeles dengan diri ni. Hihi. Sebenarnya, nak pegang laptop pun dah malas dah tau. Huhu.

Ehh larik topic pulak. :p

Ni pic aina time 7 bulan. Kiranya pic ni bulan lepas punya. hihi


Untuk tujuh bulan ni, dah banyak jugaklah aina pandai. 
Antaranya :-

1. Pandai sebut " ABAH ". Kadang2 tu kita kena sebut dulu abah, baru dia sebut. Yang kelakau nya, tengok ibu panggil abah. Haha

2. Aina suka angkat montot. Macam nak merangkak gitu lah.

3. Suka gelak. Kadang2 kita tengok dia lama2 pun dia boleh gelak. Haha.

4. Makin cerdik sikit.

5. Makin comel+cantik macam ibu dia. Haha

Setakat tu jelah kot. Huhu. Okey lerr tu dari tak hupdate kan. Hihi

Khamis, 5 Disember 2013

Pemenang Top Up Giveaway by Afifah Anuar


Today afifah nak umum Pemenang Top Up Giveaway by Afifah Anuar :) Maaf kerana lewat umum pemenang. hehe. Sila salahkan laptop ini !


Pertama sekali terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway ini. Bagi yang tak menang jangan sedih2 tau. Lepas ni afifah akan buat lagi giveaway. InsyaAllah :)


Okey. Pemenangnya _ _ _ _ * Wow! Taksabar nih -_- *

------------------------------------------------------------------------------------------
Sila check nombor penyertaan anda  DI SINI


Pemenang Top Commentor :- 

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html - sebanyak 53 komen - 
-  ( Topup rm 10 tuntut sini --> Cik Mira Punya Blog  Dan topup rm5 tuntut sini --> NurSyaza Fareha ) * bloglist afifah akan ltk jap lgi :) * 
--------------------------------------------------------------------------

Pemenang Random :-
Topup rm10 by Cik Mira Punya Blog - 9


Topup rm5 by NurSyaza Fareha - 13


Topup  rm5 by Ashya's Blogger - 22 dan 21


Topup rm5 by Muhammad Faiz Fauzi - 1 dan 11


Topup rn5 by Nur Athirah - 16 dan 5


Header by Siti Zulaikha - 20


Fuhh ! Selesai. Tahniah kepada yang menang :) Yang tak menang, InsyaAllah afifah akan buat lagi giveaway :D Terima Kasih kepada semua yang join :') Dan tak lupa jugak kepada para sponsor. Terima Kasih banyak2. Afifah nak minta maaf, jika sepanjang giveaway ini berlangsung afifah ada buat salah silap :)
InsyaAllah lepas ni, giveaway '' TEDDY BEAR '' pulak ! Suka takk ? Suka takkk ? hehe :p


P/s: Maaf kerana ada pertukaran hadiah ya :)

#Holidays Trip Ke Cameron Highland Part 2

Assalamualaikum. 

Okey. Meh kita sambung Trip Ke Cameron Highland :) haha. Yang ni part 2 tau. Untuk part 1 korang boleh baca DI SINI -_- 

Okey, pada pukul 12:30 kami ternampak macam sebuah bas. Tapi tu hanya bas kilang. [takkkan kot kami nak pergi Cameron Highland naik bas kilang ? cerr fikir sikit :p ]
And last sekali, dalam beberapa minit, bas yang ditunggu-tunggu tu pon sampai. Bila dh sampaii mestilah berebut nak carik tempat kan. So, apa lagi cepat je afifah naik. haha. Siap ada yang berlari tau dalam bas sebab nak dapat tempat. hakhak :p

So, dalam pukul berapa entah, driver bas tu berhenti dkt perhentian. hehe. Driver tu cakap kalau nak apa2 lebih baik buat cepat. Maksudnya, klau nak poo poo ke cincing, haha lebih baik buat siap2. Sebab tu last perhentian. Sebab lepastu dh takde dh perhentian. Bukit je. 

Dalam sejam lebih jugaklah berhenti dkt situ. Pukul brape bas jalan afifah xtahu. Sebab lepas je beli semua dkt perhentian tu, afifah masuk dalam bas pastu afifah tido. time tu mengantok dh oitt. hoho!

Tetiba, afifah terjaga and time tu bas tengah belok2. Terus pening. Nak tido pening. Last sekali tertido gak. haha. Tapi time tu ada jgk orang yang tak tidur. 

7/9/2013 =

Dalam pukul 5 pagi tu dh sampai. Driver bas tu cari kan tempat nak mandi. Pergi dkt masjid kot, tengok penuh. Ramai sangat orang tunggu turn nak mandi. Pastu, driver bas tu bawak pergi dkt mana entah, ada lah tempat mandi,. Siap takde orang lagi tau. Dia macam bilik khas untuk mandi kot. Entahlah. Sorang brape ringgit ehh. lupa! Depan tu dia mcam ada petronas tau. Ok. next

Bila dh setel mandi, kitorang sarapan dulu. Afifah tak makan pon, Afifah just makan roti ja. haha. Bila dh setel, naik atas bas. Pastu driver bas tu bawak kitorang pergi pasar dkt Cameron Highland. Pasar apa afifah tak tahu ehh. Kitorang pergi pasar dulu sebab kalau lambat nanti ramai orang pastu sesak. Ditambah pulak dengan nak hujan. Takut tak sempat nak shopping je.

Okey. Bila dh sampai dkt pasar tu, memang boleh jadi gila! tak tipu. Sebab barang dkt sana cantik2 tau. Cuma, ada yang murah, ada yang mahal. So, kita kena pandai tengoklah. Macam afifah, afifah nak beli glove kan. *hehe* afifah masuk kedai yang jual glove tu, afifah tengok dulu harga dia. Pastu afifah cari dekat kedai lain yang ada jual glove. Pastu tngk harga dia. Kadang2 sama harganya, kadang2 tak. Kena pandai tengoklah kan.

Dkt pasar memang semua orang lah borong macam2. Sampai penuh barang dalam bas tau. hehe.
Okey. Bila dh setel shopping dkt pasar, kitorang pergi Ladang Teh pulak. Nak pergi ladang teh kena naik bas diorang kan. Bas diorang adalah bas sekolah.haha Memang lawak bebeno :p Tapi ada jugak yang tak duduk sebab limited. haha. Tempat tak cukup 


My mom and little brother



Adik and geng2 main dekat rumah

  

Dah sampai ladang teh wajib bergambar hehe

Adik sayang ❤

K bye :)

Sambung Trip Ke Cameron Highland Part 3 pulak yaa :D


Ahad, 24 November 2013

Makan & Shopping

Assalamualaikum.

Yup. Sabtu baru2 nih, afifah, ameera , my sis and kawan my sis pegi KFC. [ Wan Nur Anis tak ikut. huhu]  Rancang pegi KFC last minute. sila jangan contohi kami yaa :p Pegi KFC pon pada lah. Orang ramai gilerr dkt sana. Nak dapat meja pon susah ok. Last sekali ade gak meja. hihi

Bila dh dapat meja baru order. Afifah tak order macam-macam pon dkt sana, just order snack plate saja. My sis plak order snack plate + cheese wedges . Ameera order apa ? okey. Ameera dia tk order. Kitorang kongsi. hihi. Afifah share dngn Ameera. Lagipon afifah bukan makan banyak kan.

Pics from google 

Tapi memang hari tu terbaiklahh. Mcam hari makan sedunia okey. Kesian Ameera. Dia terpaksa habiskan makanan kawan my sis. hihi. taknak membazir katakan :3 takpelah meera, rezeki jangan ditolak. haha. *sorry ye meera*


Ok. Next.

Bila dah setel makan, mulalah kami tawaf satu kompleks tu. hihi. Masuk kedai ni, masuk kedai nuh. Tapi takbeli pon. Just tengok2 pastu pegang je. huhu. Last-last sekali kitorang masuk kedai buku je. Naik bahagian atas, belek2 buku. Pastu turun bawah balik. -,- Last sekali dapatlah grab satu novel nih.


Cik Blogger :)

Walaupun dah baca dh review orang pasal novel nih, daku tetap degil nak beli. hehe. Sebenarnya afifah nak beli novel Aku Suka Dia. Pastu macam mana entah boleh letak balik novel tu dkt rak. Then ambik novel ni. hadoii. --'

So far buku nih bagus lah. Harga pon murah. haha.
Ok lah. Tu jelah entry untuk kali ni. Next sambung Trip Ke Cameron Highland okey. heee -,,-

Khamis, 21 November 2013

Top Up Giveaway by Afifah Anuar

TAMAT ! TAMAT ! TAMAT !

Today afifah nak buat giveaway topup plak. hehehehe :p so jomlah join :)




Syarat- syarat asas :-

  1. Warganegara Malaysia
  2. Ada akaun blog (wajib) facebook (wajib) twitter (sunat) instagram (sunat)
  3. Pastikan anda sentiasa jujur dan Ikut semua syarat yg diberikan agar berkat.


Syarat :-
  1. Buat satu entry bertajuk '' Top Up Giveaway by Afifah Anuar.
  2. Tempekkan banner buruk diatas di dalam entry anda dan linkkan ia ke sini.
  3. Nyatakan dalam entry anda guna rangkaian apa * celcom, digi, maxis *
  4. Publish entry anda
  5. Hantarkan entry penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini sahaja.
  6. Submit entry penyertaan anda SEKALI SAHAJA !
Follow Blog :- 



Like Fanpage :-


Follow Twitter :- [ takde akaun twitter abaikan je. tpi tolong jujur ye ]

@areshark_0805

Follow Instagram :- [klau takde akaun instagram abaikan.. tapi tolong jujur ye :) ]

@nurulafifahanuar/


Senarai Hadiah :-

- Topup rm10 untuk 1 pemenang
- Topup rm5 untuk 9 pemenang
- Topup rm15+bloglist sebulan untuk Top Commentor

Pemilihan Pemenang :-

- Top Komentar * maybe :p ;p *
- Random  

[ Tarikh tamat giveaway ini 31/11/2013 ]
[ Hadiah akan bertambah jika melebihi 50 peserta ]




Good Luck ツ



NEW *  Top Komentar  --> Topup rm15+bloglist sebulan *


Penambahan Syarat :-

Follow Twitter :-


Like FanPage :-

Isnin, 18 November 2013

Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B

Assalamualaikum



Mini GA ini dianjurkan bertujuan untuk mengumpul Like untuk Baby Zara Soffiya Di dalam Contest Baby Di Facebook.

Syarat syarat Penyertaan yang amat mudah iaitu :-

1-Like Fanpage  di sini >> 3B
2-Like Gambar Baby Zara di sini >> Facebook 
3- Buat Entry Bertajuk "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B"
4-Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5-Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entry ini


Mini GA ini berlangsung pada 18hb November hingga 12.00pm 24 November.



Pemenang akan dipilih melalui Random.org

Terima kasih


Isnin, 11 November 2013

#Holidays Trip Ke Cameron Highland Part 1


Sebenarnya banyak entry yang afifah nak update ni. Rasa macam lama jugaklah afifah tak update kan. Kalau update pon entry pendek je. And selaluu join GA je. Yerr bukan saja-saja afifah taknak update entry dkt blog nih. Tapi disebabkan busy sikit, tu lah yang menyebabkan blog ni terabai!!!

Kali ni afifah nak update entry trip ke Cameron Highland. Sebenarnya afifah pergi Cameron ni selepas raya. hoho. Tapi tuulah, baru tergedik nak update.. Basi sungguh okey. hihi. Tapi entry trip ke Cameron Highland nih afifah buatt part by part okey. Sekurang-kurangnya taklah benci,bosan or penat baca entry nih :P

Ok. jom kita start membebel. hehe

4/9/2013 =
Start lah busy carik barang-barang yang nak bawak pergi Cameron. Contoh baju yang nak beli then bawak pergi Cameron. Kasut , tudung dan banyak lagi lah barang yang nak beli and bawak. 

5/9/2013=
Petang tu start buat list [dlm note handphone] barang apa yang nak bawak [ disebabkan takut tertinggal barang or tak cuukup ] . Pastu malam tu carik barang-barang yang nak bawak. Then kumpulkan letak atas katil dulu.Check balik barang apa yang takda and tak cukup . Bila dh setel, start lah sesi packing baju and barang-barang yang nak bawak

Sesi packing baju and barang keperluan tamat pada pukul 11 malam.. Sebenarnya nak pack barang-barang tu semua Hari Jumaat esok tuh. Tapi...Tapi..Tapi... my mom suruh buat siap-siap. Sebab maybe Hari Jumaat tu busy kan. Bila dh siap terus tidor. Yelah, kan esok tu ada kelas. Kang tak pasal-pasal tak jaga pagi tu. :3

6/9/2013=
Terjaga tengok jam baru pukul 3 pagi. Awal lagi kan. Pastu sambung tido balik. hoho! Then terjaga pukul 6 setengah pagi. Terus bangun and mandi. Tertiba, sakit perut lah pulak!!! Terus cakap dkt my mom taknak pergi sekolah.. hihi. Pastu solat subuh. Bila dah setel sambung balik tido.

Pukul 9 pagi tu bangun mandi lagi. hee~ lepas dah siap sarapan dulu. Then bukak tv. tengok semua cita macam takbest je. terus cari DvD nak tengok. Tetiba ada jumpa cita Korea. Terus melekat depan tv smpai cita tu habis. haha.

Pastu petang tu pulak ready semua barang sebab nak bertolak malam jap lagi pukul 10 malam kan. Tapi disebabkan semua dah siap duduk goyang kaki je lah. :p sempat pergi kedai beli roti and keropok untuk makan atas bas. hehe.

Malam tu plak stand by semua siap-siap and nerves semacam je. Taktau asal nerves pelik semacam.. Memang pelik sangatlah. Tapi try cool kan keadaan. Sakit perut semakin menjadi-jadi. Padahal petang tu okey je.. pelik giloss okey. Berdoa supaya jangan sakit perut. Kang tak pasal-pasal time bertolak and ada atas bas nak berlepas susah plak kan...

Ditambahkan pulak time tu hujan kan. Menjadi-jadilah sakit perut. Tapi stay cool and cute :3. Then dh pukul 10 malam dah pon bas still tak datang lagi. its okey. Padahal kitorang start tunggu pukul 9 malam lagi tau. Tapi time tu okey lgi sbb ada cita Kampung Girl kan. Pastu dh dkt pukul 11 malam dah bas still tak datang lagi. So tuan yang buat rombongan ni pon call lah driver bas yang tak sampai-sampai lagi tu. [ afifah pergi rombongan yee. #TakeANote ]

Driver bas tu ckp dkt tuan yang anjurkan rombongan ni dah nak sampai.. Okey semua dh ready sebab dah cakap nak sampai kan. Tapi time ni ramai kanak-kanak dah  tido.. Sebab lama sangat kan tunggu bas tak sampai-sampai lagi. Tetiba dh pukul 12 dah pon bas stiill taknampak. !! Call driver bas lagi..
And last sekali pada pukul 12 : 30 kami ternampak tett.................... to be continued ya :P

Selasa, 29 Oktober 2013

Senarai Peserta Top Up Giveaway by Afifah Anuar

Dah join ke belom GA afifah ? klau belum meh join meh ;) SINI ( banyak hadiah top up menanti korang. cara nak menang pon senang je. just jdi top komentar. 100% yakin korang akan menang :) )
Senarai Peserta :-
  1. http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  2. http://www.geeazielove4eva.my/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  3. http://jm-ga.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  4. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  5. http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  6. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  7. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  8. http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  9. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  10. http://schomells.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  11. http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  12. http://athirahkitty.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  13. http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  14. http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  15. http://ikajohans.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  16. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  17. http://akuedyedankoe.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  18. http://lalazarryn.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  19. http://nooramyma.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  20. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  21. http://atikahazanan.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  22. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  23. http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  24. http://theywalkinmyway.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  25. http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  26. http://sinoraanuar.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  27. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  28. http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  29. http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html
  30. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html

Last Update [ 1/12/2013]


P/s : If link entry anda takde, sila inform afifah ye. And if link entry anda terdouble, sila inform afifah jgk :) * Sharing Is Caring * Wahaha ;p

Jumaat, 25 Oktober 2013

Pencarian Sponsor TOPUP


Today afifah nak carik sponsor untk segmen/giveaway afifah nanti.. Tapi afifah hanya mencari orang yg nak sponsor topup sahaja!


Jyeahhh ! banner tu palingggg simple. hahaha

Perhatian :-

Afifah memerlukan 10 org sponsor untuk segmen/giveaway ini ! Setiap sponsor harus menaja topup rm5x2 ... Klau nak sponsor lebih pon xpe. haha.

Jika berminat sila berikan detail seperti berikut kepada afifah ya  :-

Nama :
Url blog :
Jenis topup * Digi, Celcom atau Maxis * :
Syarat-Syarat : * syarat maximum 2 sahaja. *

Korang boleh hantarkan detail tersebut ke Facebook or Fanpage  afifah ye ;)

Tq..

Khamis, 24 Oktober 2013

#NurAinaIrdina 6months


Yeayyy ! Lama kita tak bercerita tentang NurAina Irdina kan ? Meh nak story sikit. Hihi..

Btw, hari Ahad ni Aina dh 7 bulan... Waaa ! Dah besar dh Aina.. Hihi. Kiranya dh 6bulan Aina hidup didunia ini lah kan ? Hehe! So skarang ni Aina dh bleh mcm2 dah.

So dh 6months mestilah Aina dh bleh makan dh kan ?
Klau xsilap my maksu a.k.a Ibu Aina just bgi mkn nasi je. * nasi umpama bubur *


And ade jgk org tnya afifah *dlm twitter* camne cara nak masak makanan tu ? Ok. Afifah xtahu sangat erk! Hihi. InsyaAllah nnti afifah update entry ok ;) and klau maksu afifah nk masak untk Aina afifah pegi tngk erk cara2 dia . Wahaha :P

So selain tu Aina dh pndai pegang botol susu sendiri !. Yeayy.


And Aina dah pandai meniarap. saya suka saya suka ! *hahaha :P kakngah dia over lelebih :3*


First - first tu biasalah bila dia nak meniarap mesti lambat je kan ?tpi skarang ni kejap je. sekali zassss....... terkejut kitorang tau.. haha :')

Walau  apapun, doakan NurAina Irdina membesar dengan sihat yaaa :D semoga Aina menjadi anak yg solehah. Amin ~