Ahad, 24 November 2013

Makan & Shopping

Assalamualaikum.

Yup. Sabtu baru2 nih, afifah, ameera , my sis and kawan my sis pegi KFC. [ Wan Nur Anis tak ikut. huhu]  Rancang pegi KFC last minute. sila jangan contohi kami yaa :p Pegi KFC pon pada lah. Orang ramai gilerr dkt sana. Nak dapat meja pon susah ok. Last sekali ade gak meja. hihi

Bila dh dapat meja baru order. Afifah tak order macam-macam pon dkt sana, just order snack plate saja. My sis plak order snack plate + cheese wedges . Ameera order apa ? okey. Ameera dia tk order. Kitorang kongsi. hihi. Afifah share dngn Ameera. Lagipon afifah bukan makan banyak kan.

Pics from google 

Tapi memang hari tu terbaiklahh. Mcam hari makan sedunia okey. Kesian Ameera. Dia terpaksa habiskan makanan kawan my sis. hihi. taknak membazir katakan :3 takpelah meera, rezeki jangan ditolak. haha. *sorry ye meera*


Ok. Next.

Bila dah setel makan, mulalah kami tawaf satu kompleks tu. hihi. Masuk kedai ni, masuk kedai nuh. Tapi takbeli pon. Just tengok2 pastu pegang je. huhu. Last-last sekali kitorang masuk kedai buku je. Naik bahagian atas, belek2 buku. Pastu turun bawah balik. -,- Last sekali dapatlah grab satu novel nih.


Cik Blogger :)

Walaupun dah baca dh review orang pasal novel nih, daku tetap degil nak beli. hehe. Sebenarnya afifah nak beli novel Aku Suka Dia. Pastu macam mana entah boleh letak balik novel tu dkt rak. Then ambik novel ni. hadoii. --'

So far buku nih bagus lah. Harga pon murah. haha.
Ok lah. Tu jelah entry untuk kali ni. Next sambung Trip Ke Cameron Highland okey. heee -,,-

4 ulasan:

  1. Suka baca novel yer...saya pn suka jgk...hai salam kenal dari saya..

    BalasPadam
  2. Amila pon dah beli novel tu...Lamadah...Syok jgk!

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ