Selasa, 24 Disember 2013

Ideas For Candy Buffet


Idea ke ni ? haha.. Ok. Selalunya candy buffet ni orang buat time birthday party, wedding, aqiqah and more. Candy buffet ni untuk menarikkan lagi event korang tu. hihih. Selalunya yang afifah perasan, candy buffet ni ada macam2 jenis. Contohnya,  cupcake, apam polkadot, biskut, marshmellow and lain-lain. Candy buffet ni selalunya orang ikut tema majlis tu tau. Contoh majlis korAng tema pink, so candy buffet korang pon tema pink lah. hihi. Depends pada tema majlis korang lah. Yang banyak afifah jumpa, tema '' Hello Kitty '' . Memang trend sangat!

Ok. Sekarang afifah letak sikit pic dkt bawah ni erk. Mana lah tahu boleh jadi idea ke kan ? ekekeke :p
Jom layan gambar :)












Semua pic diatas ehsan pakcik google.

Ok. Tu semua contoh for candy buffet. Ok. Candy buffet ni kalau kita deco sendiri pon best jugak. Hasil dari air tangan sendiri. huehue :p Bagi afifah, afifah rasa candy buffet ni memerlukan budget lebih sikit. hihi. 
Wuu T_T Diri sendiri dah berangan nak buat candy buffet ni untk apa2 majlis nnti lepas tngk semua pic ni. hihi. Tapi hanya mampu berangan je lah kan ? -.- Ok guys, selamat bercuci mata ;) 

K Bye

2 ulasan:

  1. kalau kita buat sendri saving sikit la hehe..
    family saya pernah buat b4 nie..

    BalasPadam
  2. ezyra daniel : Yaya. Klau kita buat sndiri save laa skit kan. hehe. Oh family awk prnh buat ehh before nih ? Buat sndiri erk ? Mesti cantikkan deco candy buffet tuh :)

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ