Khamis, 5 Disember 2013

Pemenang Top Up Giveaway by Afifah Anuar


Today afifah nak umum Pemenang Top Up Giveaway by Afifah Anuar :) Maaf kerana lewat umum pemenang. hehe. Sila salahkan laptop ini !


Pertama sekali terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway ini. Bagi yang tak menang jangan sedih2 tau. Lepas ni afifah akan buat lagi giveaway. InsyaAllah :)


Okey. Pemenangnya _ _ _ _ * Wow! Taksabar nih -_- *

------------------------------------------------------------------------------------------
Sila check nombor penyertaan anda  DI SINI


Pemenang Top Commentor :- 

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/top-up-giveaway-by-afifah-anuar.html - sebanyak 53 komen - 
-  ( Topup rm 10 tuntut sini --> Cik Mira Punya Blog  Dan topup rm5 tuntut sini --> NurSyaza Fareha ) * bloglist afifah akan ltk jap lgi :) * 
--------------------------------------------------------------------------

Pemenang Random :-
Topup rm10 by Cik Mira Punya Blog - 9


Topup rm5 by NurSyaza Fareha - 13


Topup  rm5 by Ashya's Blogger - 22 dan 21


Topup rm5 by Muhammad Faiz Fauzi - 1 dan 11


Topup rn5 by Nur Athirah - 16 dan 5


Header by Siti Zulaikha - 20


Fuhh ! Selesai. Tahniah kepada yang menang :) Yang tak menang, InsyaAllah afifah akan buat lagi giveaway :D Terima Kasih kepada semua yang join :') Dan tak lupa jugak kepada para sponsor. Terima Kasih banyak2. Afifah nak minta maaf, jika sepanjang giveaway ini berlangsung afifah ada buat salah silap :)
InsyaAllah lepas ni, giveaway '' TEDDY BEAR '' pulak ! Suka takk ? Suka takkk ? hehe :p


P/s: Maaf kerana ada pertukaran hadiah ya :)

5 ulasan:

  1. Alhamdulillah, thanks bgtau ye afifah..nnti buatlah GA lg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wecome.. Tahniah eh. InsyaAllah nnti afifah buat lgi eh

      Padam
  2. terima kasih inform.. shad dah tuntut dah.. :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah menang, maaf afifahh kita baru tahu kita ada menang, kita tak tahu cmna nk tuntut hadiah,,,,, tolong ekk

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ