Khamis, 26 Disember 2013

#NurAinaIrdina 8 bulan



Assalamualaikum

Terasa lewat pulak kan nak update aina punya perkembangan untuk 8 bulan. Huhu. Sekarang baru nak update sebab sekarang baru free sikit. Free sikit jee tak banyak pon :p 
Ok. Untuk 8 bulan sama je aina punya perkembangan. Tak ada perubahan kot. Kalau ada pon sikit je and mungkin time tu afifah tak  perasan kot. Huhu. Kita tunggu jelah untuk next months 9 bulan ;) Mesti afifah update punya dekat blog ni. Sabar kejap tauu :p hehe

So sekarang tayang pic jelah hehe 

2 ulasan:

  1. @ezyra daniel :- Ahh kuat minum susu gak budak kecik nie. Hihi

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ