Selasa, 31 Disember 2013

Bye 2013 ;(

Assalamualaikum
Hurm.. Hurm... Hurm... Tak sangka dah nak masuk 2014. Huhu. Bye-bye 2013. Welcome 2014. Ya allah, cepatnya masa berlalu kan. Tup tup, dah nak masuk 2014 dah. Btw, Banyak sangat kenangan2 pahit dan manis sewaktu 2013 nih. Memang tak boleh dilupakan lah semua kenangan-kenangan ni. Huhu. Umur pon bukannya makin muda, tapi makin tua adalah. Hihi. 2014 ! Please be nice to me ! Huu. 
Ehh jap ! Mungkin entry ni , entry terakhir 2013 hehehe.


So kali nih memang kena fokus pada pelajaran dulu. Taknak main2 dah. Bak kata seseorang kan, " klau tak dapat apa yang kita impikan tu, jangan menangis pulak. Dan  menangis lah sekarang, jangan kemudian. Nanti menyesal tak sudah. " Huhu. Memang ayat dia tu buat diri ni terasa ! Hahah.

Btw, please doakan kejayaan afifah. :( huhu.
Ok. 2014 pon my little brother akan sekolah. Hee. Dia akan masuk prasekolah dulu. So, macam biasalah mestilah budak tu tak sabar kan nak pegi skolah. Hari2 dok cakap benda yang sama. " Yeayy! Adik dh besar. Dah nak p skolah dah --' " . Ayat yang selalu dia cakap. Hurmm.. Sabo jelah dngr ayat yg sama -.-

Tu je kot. Huhu.
Akhir sekali, meh tengok plastic yang berisi beg sekolah afifah didalamnya. Hihi { Ayat takleh nak poyoo lagi }



Body Glove howkayyyyyy. Hihi. Susah kot nak dapatkan beg body glove ni. Susah nak carik. Sebab tak banyak kedai yang jual beg ni kan. Pastu pulak satu kedai ni dia jual, tapi tinggal sikit je design and color. Tak berkenan pulakk. Huhu
Last sekali beli dekat Pacific. Memang kedai dia tu dia jual barang brand body glove ja. Baju semua brand body glove. Best jugak. Rambang mata ok.

" SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH !!! "

P/s : Entry ini tidak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati. Dan entry ini bukan niat untuk menunjuk2 dengan korang. Tak ! Tidak sesama sekali nak menunjuk2 ye. Ingat ! Entry ni tiada niat sekali pon nak menunjuk2. Blog ni sebagai diari harian afifah (agagaga :p. Diari harian ehh ? Hahah.) Dan blog ni telah mencatit segala luahan, kenangan dan lain2. *Werkk :p Muntah jap*   Sekian ;)

P/S : Entry ini ditaip menggunakan phone. Kalau ada typo tu maaf lah erk. Paham2 jelah. K bye.
Happy New Year !!!! :)
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ