Selasa, 28 Januari 2014

Birthday Girl :)

Assalamualaikum :)
Tajuk macam apa lagi kan. muehehe :p
Lamanyaa lahai tak update. Dah hujung bulan 1 and hari Sabtu ni masuk bulan 2 baru nak update. TERBUKTI sekarang nih busy kan. Heheee :p Sekarang baru ada mood nak berblog. Tu pon sikit jaa. Nak update pon sebab nak wish sesuatu :p Sebelum tu harini baru free sikit. Sikit jee tak banyak pon. hehe. Kekok pulak nak menaip dekat laptop nih. hehe. Sebab selalunya apa2 pon, just update guna phone. So sekarang jadi kekok sikit. hehe


Happy birthday to you, my sis ! 
Happy birthday to youuu !



Wahhh ! Dah tua dah my sis hehe. Jangan marah nah :3  Tanggal 26 Januari adalah hari jadi my sis. 26 januari jatuh pada hari Ahad ! So, hari Sabtu tuu kitorang pegi jalan-jalan cari makan. Hee ;p Makan dekat kedai apa entah. Sedapp gak. Orang tak berapa ramai so selesa sikit :p
Kitorang keluar lepas maghrib sebab nak cari barang. So bila dah selesai kitorang makan - makan. Lepas dah setel makan balik. Lepas balik-balik terus tidur. Weee T_T

Btw untungnya my sis. 2 hari sebelum hari jadi dia , dia dah dapat hadiah. Huhu. Takpe. Ahad ni hari jadi afifah pulak. So nak tengok sapa yang orang pertama bagi hadiah dekat afifah :p HAHA ! No lah ! Gurau jee pon. Kang ingat betol2 pulakk. Cukuplah dengan wish :-P Tapi kalau nak bagi pon ok gak . Hihi


Hurmm.. Baru update panjang tuu dah rasa letih. Lol :p Sebelum tu, my sis pon blogger jugak tau. Tapi dah lama dia tak update blog. Bukan sebab lupa password, tapi takda mood katanyeww . So doa-doalah supaya my sis ada mood nak berblog tau. 
K lah. Byeeee :)



Yang belakang tu my sis ❤

1 ulasan:

ツ Want to comment ? Here! ツ