Ahad, 29 Disember 2013

Alhamdulillah, Rezeki :')


Assalamualaikum.
Disebabkan terasa blog ni kosong disebabkan takde entry terbaru, terus rasa nak update sesuatu. Tapi takde idea pulak. Huhu :(

Ok. Jap ! Entry kali ni afifah nak update pasal hadiah yang afifah dapat plus menang lah erk! Nak update ni dah lama, just taka masa je tau. huhu. Kalau boleh nak setelkan semua tahun ni jugak. ewahh. hihi. Yelah, 2014 mungkin blog ini akan bersawang sikit. Sebab nak fokus pada pelajaran dulu. Pastu baru kita enjoy ehh. Mungkin 2 entry sebulan je kot. hiks :p [ boleh caya ke ni ?] Doakan kejayaan afifah tau :)  Sayang korang banyak2. Muah!Muah!Muah!

Nanti adakah followers or pembaca blog ini akan menjadi seperti gambar bawah ini ? Sebab tunggu entry terbaru dari afifah ?  ^-^ Bajet retiss hoho :3



Ok. Bulan lepas kot, afifah terima parcels. Afifah tersenarai dlm followers bertuah di INSTAGRAM !
Dpt hadiah. Hihi. Free2 je dapat hadiah okay. Afifah dapat sebab jadi followers ke-200.


Afifah dapat sehelai tudung dan 4 pcs kerongsang ..


Pastu pulak, 2 bulan " lepas " kot, afifah tersenarai dlam pemenang eymasu | segmen pou bahagian 2.  Dapat top komentar. Yep. 2 bulan lepas howkayy. Bukan 2 hari tau. Haha!. Pastu hadiah pou tu smpai 2 bulan lepas jugak KOT ! Tapi...tapi...tapi... Pou tu TERsangatlah comey okay! 
Thanks Cik Eymasu .hihi. ;) BACA SINI


3 Biji Pou :) Dua biji kecik, satu lagi besar :D

Pastu pulak, minggu lepas afifah terima parcels lagi. Yang ni pulak afifah tersenarai dalam MINI GA ! Hadiah dia best jugak. muahaha :P


Hee ~ Lepas ni bertambah lagi lah fresh magnet ni dkt peti ais kan. :P

Pastu pulak, afifah dapat produk2 ni. Yang ni pulak afifah join giveaway dekat Instagram. Dipilih melalui random and alhamdulillah, afifah tersenarai dalam pemenang2 tu. Hadiah dia pun best and gempak!!!! Tak sia2 join. hihi


L-Glutathione moist whitening lotion


Yg cinonet tu cream. hehe.. Yang besar color hitam tu pulak Charcoal Face Pack


Konjac Cleanser


Hmm. Tu jelah kot. Takde idea nak update entry. Afifah bukanlah macam blogger yg setiap hari update entry. Huhu. Dh dkt bio WeChat and Instagram pon " Part Time Blogger " kan. *Xda Kena Mengena Pon.Huhu*

7 ulasan:

  1. wah, banyaknya hadia yg Afifah menang :D..murah rezeki tahun ni yer ..tahniah2 ..hehe

    BalasPadam
  2. Wah banyaknya dapat hadiah . TAHNIAH !!

    BalasPadam
  3. ya allah banyaknya hadiah woot woot!!! piwitttt hehehehehe alhamdulillah ;)

    BalasPadam
  4. Tahniah fifah. BTW jom join GA amila. :)

    http://worldeddyobby.blogspot.com/2013/01/new-giveaway-by-shamarina-amila.html

    BalasPadam
  5. @Mioko Sasuke : Heee ~ Alhamdulillah rezeki :') Thanks :*

    BalasPadam
  6. @AnisNabilah : Heee ;) Alhamdulillah rezeki :') Thanks dear

    BalasPadam
  7. @Akeyla Azmi : Alhamdulillah rezeki :') Piwittt .. Hehe . Thanks dear :*

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ