Sabtu, 19 Oktober 2013

#2 DOODLE Random Giveaway by Cik Amal


Yes ! afifah menang ni dah lama dh. kiranya dah basi dah lah cerita nih. tapi nak gak update. haha. nak buat mcm mana baru teringat nak update sini :3

Ok. sebenarnya afifah dpt doodle je pon. sebab semua yang join giveaway ni akan dapat doodle. hihi. walaupun niat hati ni nak dapat hadiah gempak tu tak dapat, dapat doodle pon jadilah [org dah bgi doodle secara free pon tak bersyukur lagi kan.hehe]

Ni lah doodle cute tu :)


Cute right ?

Ok. afifah menang doodle ni dlm giveaway yang super gempak nih. hehe Giveaway INI 

Ok bye.. Itu jee yang nak update malam ni :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ