Khamis, 24 Oktober 2013

#NurAinaIrdina 6months


Yeayyy ! Lama kita tak bercerita tentang NurAina Irdina kan ? Meh nak story sikit. Hihi..

Btw, hari Ahad ni Aina dh 7 bulan... Waaa ! Dah besar dh Aina.. Hihi. Kiranya dh 6bulan Aina hidup didunia ini lah kan ? Hehe! So skarang ni Aina dh bleh mcm2 dah.

So dh 6months mestilah Aina dh bleh makan dh kan ?
Klau xsilap my maksu a.k.a Ibu Aina just bgi mkn nasi je. * nasi umpama bubur *


And ade jgk org tnya afifah *dlm twitter* camne cara nak masak makanan tu ? Ok. Afifah xtahu sangat erk! Hihi. InsyaAllah nnti afifah update entry ok ;) and klau maksu afifah nk masak untk Aina afifah pegi tngk erk cara2 dia . Wahaha :P

So selain tu Aina dh pndai pegang botol susu sendiri !. Yeayy.


And Aina dah pandai meniarap. saya suka saya suka ! *hahaha :P kakngah dia over lelebih :3*


First - first tu biasalah bila dia nak meniarap mesti lambat je kan ?tpi skarang ni kejap je. sekali zassss....... terkejut kitorang tau.. haha :')

Walau  apapun, doakan NurAina Irdina membesar dengan sihat yaaa :D semoga Aina menjadi anak yg solehah. Amin ~ 

8 ulasan:

  1. omey nye. omey nye aina. nama pon best! :)

    BalasPadam
  2. jom follow http://bicarabersamaamila.blogspot.com

    dan

    http://worldeddyobby.blogspot.com

    dan jgn lupa join segmennya sekali

    ajak rakan2 anda sekali!

    BalasPadam
  3. aina yg comel.. rasa nk cubit pipi dia=) kim salam syg kat aina ea dearv^^

    BalasPadam

ツ Comment Here! ツ