Jumaat, 7 Februari 2014

Thanks. :')

Assalamualaikum.
Style tak lagu blog kita ? haha. lol :3

2.02.2014 hari lahir afifah tauu :') Tak sangka dah cukup umur lah kalau ikutkan tarikh lahir :'p Ya Allah ! Cepatnyaa. Rasa macam baru semalam jaa afifah pergi tadika. huhu.  How time flies !!! 
Kekadang tu kan rasa macam baru seminggu macam tu ja 2013. Tup tup, dah 2014 dah sekarang. huhu. Bila dah besar mestilah lah perangai tu berubah kan. Sama ada berubah banyak ataupun tak. Rasanya kalau ada yang berubah tu sikit je kot. hehe. Perangai budak2 tu still ada lagi. Dah lah. Sebenarnya nak taip lain, tapi lain pulak ditaipnya. hehe

Ok. Kan 02.02.2014 hari jadi afifah. Hari jadi afifah jatuh pada hari Ahad. My sis punya birthday 26 haribulan 1. Afifah 2 haribulan 2. So beza mungkin seminggu ja kot. So geng afifah diorang ada plan tau. Memula macam sedih gak sbb diorang kata diorang nak gi Sunshine 3 hari bulan 2 tu. Tapi diorang tak bgi afifah ikut. Tak muat kereta dah katanya. huhu. Tetiba ameera datang rumah cakap 3 hari bulan dua tu lepas tusyen nak pegi sunshine. Dia ajak afifah. Pelik sangat lorhh -.-

Pastu 3 hari bulan 2 tu afifah tak pergi sekolah. So plan diorang semua tak menjadi. Muahaha :p Padan muka ! Rasakan !!! 4 hari bulam 2 tu afifah pegi sekolah. Pastu time rehat, afifah gi beli air. Diorang cakap nak tunggu dekat kerusi depan tu. Takpelah. Afifah pergi beli air. Tetiba diorang takdakk !  Akhirnya afifah terjumpa diorang dalam tandas. huhu. Diorang buat suprise ! Bila buka pintu tandas, geng afifah terus jerit '' Happy Birthday !!! ''  Wahh ! Terharu *_* Lepas tu baru diorang bgitau yang sebenarnya hari Isnin tu diorang nak buat birthday party afifah bukan nak pegi sunshine ! Tapi dah afifah tak pergi terus jadi macam lain pulak. hahaha.

Mesti korang rasa afifah dapat hadiah sikit je kan. huhu. Memey arr ! Tapi bagi afifah dah cukup. Sebab diorang banyak bagi wish dkt afifah ;)

So ni antara yang afifah dapat :')



Semua yang afifah dapat. Kad, gelang and lain2. hehe


Kad dari Ain ! Thanks dear :3


Kad dari Ameera ! Sangat cantik. Tengok depan pun dah cantik right ? Dalam lagi lah cantik !!! Tapi tak boleh tunjuk isi and rupa dia dkt dalam. Bahaya :p Btw, makasehh meera ~ Sayang hang :'*


Dari Aina. Kad nya ada dkt atas beg tu.. Yang macam ada nama afifah tu gelang tau. Makaseh aina :*


Ni tudung bawal dari Wan Nur Anis ~ Macam tau2 je aku suka color pink kan. hoho >.< 
Makaseh Wan. Sayang hang jugak :p :*


Ni pulak dari Ameera. Hadiah dia bagi, kad pun dia bagi. Yeayy ! Ameera ni sorang lagi, macam tau2 ja afifah suka color  pink and purple. Dia pulak bagi tudung bawal color purple. huhu. Btw, Thanks again meera. Sayang hang ketat2 lah ! And sayang semua jugakk ! heheh. 

Yang wish, bagi kad, hadiah and lain2 makaseh ehh. Terharu pliss -_-

K byee :) 
Jumpa di lain entry. Tata :*


P/s :  Entry pengumuman pemenang akan diberitahu kemudian ya. Sebab lagi berapa minggu nak exam, so busy banyak bukan sikit. K bye :P

1 ulasan:

  1. bestnya dpat bnyk hadiah. btw, sanah helwah :) semoga terus berjaya

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ