Jumaat, 27 Jun 2014

Hari Anugerah Cemerlang


Me, Hani, Farah & yang belakang tuh macam biasa. Orang yang selalu ada gambar dia dalam ini blog. Sapa lagi kalau bukan Ameera kan. Hehe.

 Assalamualaikum. Baru sempat nak update entry hari nih. Keyboard pun dah berhabuk dah. Huhu. Kejap ehh nak tiup habuk jap
..........
.....
...
.
Okey sambung balik. Hehe. Takde cerita menarik pun sekarang. Ada memang ada, tapi dah nama cerita menarik, of cos ler tak sempat nak pegang phone & ambik gambar kan. Dah nama pun cerita menarik kan :P
Cuma ada cerita terkini! Terkini sangattt! Tadi ada Hari Anugerah Cemerlang dekat sekolah. Afifah kena pegi cause Afifah ada ambik bahagian dalam persembahan. Persembahan koir je pun :p So tadi sebelum & selepas dah koir, kitorang selfie ler apa lagi kan. Hihi. Cuma gambar time kitorang koir tuh je takda. Ampun :'(
Takda orang nak suruh amek video or ambik gambar time kitorang koir tuh. Huhu. Layan gambar jelah okey.









 

Classmates!  
Amira (Yang nih pun amira. Cuma ejaan diorang lain2.) Yang tengah tuh pulak owner blog ni lah. Sapa lagi kan. Hehe. Pastu yang tepi tuh pulak my bff yang suka buli orang, Aina

Ameera, Afifah & Fatihah
 

Aishah kot nama dia. (Penari Sekolah) And yang tepi tuh Hani  


Again!
Hani, Ameera, Afifah 

Afifah, Ameera & Fatin


  Again! Again!
Afifah, Ameera


 Me & Ameera

Ok tata. Just nak update secara cepat saja. Nak jadikan kenangan lah katakan :P
Ok bye. Assalamualaikum



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ