Ahad, 13 Julai 2014

Kawan Sejati


Assalamualaikum :)


Apa yang diri ni rasa setakat ni :-

- Diorang ni lah yang selalu buat diri nih happy
-Diorang ni lah yang selalu buat diri ni menangis (HAHA)
- Diorang ni lah yang selalu ada time happy and sedih
- Diorang ni lah yang selalu buat jahat >.<
- Diorang ni lah yang selalu bagi nasihat
- Diorang ni lah yang suka mengumpat :p
- Diorang ni lah yang selalu teman pegi sana sini
- Diorang ni lah yang selalu bagi hadiah
- Diorang ni lah yang selalu belanja.
- Diorang ni lah yang selalu ingat tarikh birthday
- Diorang ni lah yang selalu pegi beli makanan.
- Diorang ni lah teman setia
- Diorang ni lah yang menjadi orang suruhan :3
- Diorang ni lah yang terbaik setakat ini.

Ya allah. Tak boleh bayangkan kalau satu hari nanti kami berpisah. Tapi kalau tu yang jalan terbaik redha jelah. Huhu. Apa yg berlaku pasti ada hikmah. Hope persahabatan ni takkan terpisah walau apapun halangan. Kami berkawan start darjah 2 lagi tau. Bila dikira balik, dah lebih 3 tahun tau.
Punyalah lama kan. Alhamdulillah, persahabatan kami mampu bertahan walaupun kami selalu bergaduh. Yang paling2 kenangan yang tak dapat dilupakan tahun lepas. (2013) . Setiap kali ada experimen dekat sekolah, mesti kami akan bergaduh. Itu memang WAJIB ! Haha. Dan, apa yang kami rancang mesti ada je yang tak menjadi.
Memang agak sukar lah kami nak lupa semua moment tu. Tahun ni masing2 busy dengan sekolah. InshaAllah hujung tahun nih baru kita enjoy okeh..


Serius kitorang dah macam siblings dah tau. Pegi mana pun berkepit je. Allahuakbar! Dah takde perkataan lain dah selain Alhamdulillah :) Syukur sangat kitorang dapat merasa kasih sayang seorang kawan sejati :p Betul cakap orang., kalau kawan sejati dia bergaduh lama mana pun tetap akan baik jugak macam biasa. Paling lama bergaduh pun sehari je. Esok tuh dah okey. Kawan macam biasa. Hope sangat persahabatan kita takkan terpisah. :') 


Untuk Ameera, Atiqah, Farah,Awaa, Amira,Wan,Aina,dan Ain --> Nanti bila kita semua dah besar, dah kerja semua jangan lupa persahabatan kita okeh. Ingat yang kita selalu bergaduh :p Gosip :p Dan semua lah yang pernah kita lalui okey ? Sayang korang semua ketat-ketat. 


Okey bye. Nanti kita update lagi okey.. Bye. [Hope sangat diorang baca ayat yang aku tuju dekat diorang semua tuh :p]



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ