Sabtu, 28 Februari 2015

Lelaki nampak macho bila...

Assalamualaikum dan selamat petang semuaaa !
Kali nie nak letak lagu jiwang plak dalam blog :P


Lelaki nampak macho bila....




Berwuduk


Kenapa lelaki nampak macho bila berwuduk ? Entahlah rasa macam muka diorang tuh bercahaya je. Gittuw. Afifah memang suka sangat2 tengok lelaki ambik wuduk nie. Rasa macam " Mamat nie ada ciri2 suami pilihan aku nie " Hahaha

Solat


 Kalau kat setengah shopping mall kan surau agak sempit, tapi ramai jugak yang singgah untuk solat bila dah masuk waktu. Afifah suka tengok couple yang singgah pegi solat walaupun time tuh diorang tengah dating ke, makan ke or whatever lah. Kalau yang nie afifah suka tengok my future brother in law and my sis. Kan kekadang diorang angkut afifah sekali kalau nak pegi dating *hihi* So bila masuk waktu terus future brother in law ajak solat

Pegang Teddy Bear


Haa yang nie afifah suka sangat! Hihi 
Rasa comel je kan bila tengok diorang pegang teddy bear kan. Ihikkkk :P 
Tambah2 kalau teddy bear tuh besar gedabak and color pink. Hihihi. 

Memasak


Selain semua tuh, afifah pun suka tengok lelaki masak. Hahaha 
Rasa macam ohh howwwwww cuteeeeeee ! Tapi kan kan kan, untung lah orang yang dapat boyfriend yang pandai masak. Nanti bila dah kawen kalau tak pandai masak sokay, suami ada kann. Haha

Main Dengan Budak


Afifah cukup suka kalau ada lelaki yang suka main2 dengan budak2. 
Especially budak2 kecik lah kan. Rasa macam alalala, comelnye. Ada ciri2 ayah mithali nie. Ekekeke :P

Tolak Stroller Baby


For me lelaki nie nampak macho bila tolak stroller baby. Hihi Tapi rasanya sekarang kalau dekat shopping mall memang keje bapak2 lah kan yang tolak stroller baby nie. Mak2 nie susah sikit nak tolak sebab nak shopping khenn :p Tapi tulah, rasa macam macho jugak lelaki yang tolak stroller baby nie. Ngehngehngeh

Sebenarnya banyak lagi benda yang buat lelaki nampak macho tapi tulah takkan nak list semua kot kan. Mau sampai esok tak habes. Hihi



3 ulasan:

  1. betull saya ponn rasa camtuu jugak haha
    laki kadang2 kalau pegang teddy bear nampak cute nampak macam luar kasar tapi dalam hati ada taman hahaha

    BalasPadam
  2. FarhanahAdzlan :- Kan. Tambah2 klau color pink. Hiksss :P

    BalasPadam
  3. rasanya sharnaz ahmad suits dngn ciri ketiga tuh kot.ahahah

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ