Ahad, 31 Mei 2015

Sambutan Hari Guru


Assalamualaikum
Yeayyy blog dah tukar baju!!!
Bape kali nak tukar baju pun taktau. Haha
Baru tukar jha last weeks harini tukar lagi. Terlebih rajin kan. Hihi


Lamanya tak bebel dekat blog kan. Selalunya join giveaway jha. Biasalah bila mood malas datang kan. Harini tetiba mood rajin datang. Maka marilah kita membebel dekat blog. Rinduu dah lama tak ketuk2 keyboard nie. Ihikss
Keyboard nie pun dah berhabuk dah nie. Jap nak tiup habuk dulu
......
...
..
.
Haa okay dah boleh sambung bebel. Hahahaha
Takde story yang menarik pun. Just nak tempek gambo je. Sebagai kenangan katekoooo!
Hari jumaat sebelum cuti sekolah nie, sekolah afifah ada buat sambutan hari guru. Kitorang pun apa lagi pakat bawak phone pastu selfie. Miahaha


With Safiyya
Rindu makcik nie. Hihi
Rindu nak dengar dia beletiaq. Hahah
Dia nie kalau beletiaq 4 hari 4 malam. Jenuh tahan telinga. Hahaha


Qurratu, Syuhada and Aesya
 Diorang nie budak pandai so jangan buat main2 ngan diorang


Muka iollss nampak setengah jha. 
Takpaa asalkan muka dua orang makcik tu nampak
Demi kawan kann. Cewahh buat pasrah plak :p


We are gang!
Geng yang suka mengumpat orang dalam kelas. Miahaha



Syuhada and Aesya
Ramai cakap diorang nie twins. Lagipun muka diorang nie nak sama. Plus diorang nie budak pandai


Masing2 muka macam hape lagi. Nevermind tetap nak upload sini jugak. Kenangan kann :P



Gambar tepi tuh takleh blah. Sila abaikan muka cik hawa :p

 Ok setel upload gambar ;) See! Takde story menarik pun kan. Just upload gambar jha. Lantak laa asalkan ada entry baru. 
Happy school holidays :D
 Bye





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ