Isnin, 21 September 2015

Happy Birthday Abah !!!


Assalamualaikum

Ya ampun lamanya tak update blog. Asal kau malas sangat haaa Afifah ? Nak kata masa takde ada jaa. Kekadang sampai taktau nak buat apa. Tapi bukan reti nak update entry kan. Dasar pemalas -_- Kalau bakal mak mertua tau confirm kau dah kena reject Afifah oiiii hahah
Okay okay. Harini kita jadi rajin sikit. Nak update kisah throwback. HAHAHA. Blog nie kalau takde kisah throwback bukan blog Afifah Anuar lah kan. Hoho

 Kek birthday abah :)
 Bulan lepas punya story harini baru nak update. Takpe2 asalkan update

Last minute punya plan. Al kisahnya Afifah and kakak duk sembang pasal apa tah pastu tetiba kakak tanya birthday abah Afifah bila. So kitorang macam blur jap sebab selalunya kitorang ingat tarikh2 penting nie tapi tetiba macam lupa. So takpelah kakak cakap nak sambut birthday abah. Esok tuh lepas balik sekolah kakak cakap dia tengok kat fb abah Afifah , birthday abah Afifah harini. Haaa mau tak kalut kitorang satu apa pun tak prepare lagi

So petang tuh jugak kitorang keluar pegi carik cake. Nak pegi beli cake Secret Recipe macam jauh sangat. Dengan masa dah suntuk so kitorang decide beli cake dekat kedai kek dekat2 jelah. Nak buat macam mana kan. Lepas dah beli cake beli KFC plak. Balik tuh tengok2 abah Afifah dah balik. Sudahhhhh! Lagi pening hahaha. Pastu mak Afifah buat2 sembang ngan abah Afifah so kitorang pun mulakan plan kitorang nak buat suprise. And finally alhamdulillah suprise menjadi walaupun last minute :) Seronok tengok abah happy :'))


Abah and adik :)

To Abah :-

Happy Birthday abah! Sorry yang nie je kakngah and kaklong dapat buat. Suprise last minute :'D Hope abah suka. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. You're my everything. You're my friends my protector my inspiration my superhero and so on. You're the best father in the world. Life is more beautiful when you're around. Thankyou for everything. Lebiiuuu 


Pandai2 korang pusing kepala korang ehh. Malas nak rotate haha 

Ok setellllll. Thanks yang sudi baca entry pendek Afifah nie. Sorry kalau korang tak faham apa yang Afifah type. Biasalah dah lama tak update kan. Hehe. InshaAllah kalau tak malas Afifah akan update lagi yaa. Banyak benda nak story tapi malas nak update :D

Bye korang ;)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ