Khamis, 22 Oktober 2015

Happy Birthday Mama!

Assalamualaikum

Tetiba harini jadi rajin nak update entry plak. Semalam dah update harini update lagi. Takpe mood rajin tengah datang kan hihi
Minggu lepas kitorang celebrate birthday my mom. Kali nie paling mencabar okay. Haha


Petang sebelum celebrate tuh kitorang gigih tiup belon. Kekonon nak buat macam grand lah. Haha. And now belon2 tuh still ada. Tersimpan je dalam bilik. Sapa nak boleh pm. Tapi takleh pos guna poslaju eh. HAHAHA

Cake birthday mama :)

Cake tuh kitorang tempah seminggu sebelum nak celebrate birthday my mom. Kitorang survey start awal bulan 8. Lama kan. Sebab kitorang nak cake yang boleh letak gambar banyak kedai takleh buat and mahal. Kitorang takde bajet banyak mana pun. Sikit je. Pastu date yang kitorang nak semua dah full. Gelabah jugaklah. Masing2 dah pasrah kalau full beli cake secret recipe jelah huhu. Nasib baiklah satu kedai cake nie boleh buat. Cuma kena ambik malam cake nie. Takpelah malam pun malam lah asalkan boleh buat kan

Dekat mana tempah cake nie ? Dekat kedai cake Kompleks Dato Kailan. Orang kepala batas sure tau kedai cake nie dekat mana kan hehe. Cake nie pun sedap. Memang berbaloi lah. Price ? Dah tak ingat berapa. Tapi rm100 lebih lah. Boleh pegi tanya sendiri dekat kedai cake nie

 

Pagi tuh my sis ada class. Petang baru dia habis class. So petang tu lah baru kitorang prepare semua benda untuk celebrate birthday mom. Dia balik class mandi semua pastu pegi beli balloon , ambik cake then pegi beli KFC

Kitorang nak buat surprise. So my sis call my grandmother suruh tolong call my mom kekonon ada barang nak bagi. Sempat lah kitorang prepare barang kan. Tapi my mom taknak pegi. Suruh kitorang je pegi ambik barang tuh. Haha sudah kan hancur habis plan tu. And last sekali my sis cakap bf dia nak datang baru plan kitorang menjadi. My mom bangun kemas rumah pastu pegi mandi. Time tuh lah kitorang prepare semua


Tudung ku serabut. Tak sempat nak bagi kemas. 
Busy punya pasal. Takpelah janji pakai tudung kan hehe






Okay habis hehe. Penat woi taip guna phone. Lenguh jari huhu. Okay sambung entry lain pulak. Banyak lagi nak cerita. Tunggu entry baru okey



1 ulasan:

  1. Happy birthday for your mom, Semoga panjng umurnya dan murah rezki selalu..
    Kek tu nampak sedap!

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ