Ahad, 8 November 2015

Hari Koko


Assalamualaikum


Harini cuti and tetiba mood rajin nak update blog tu datang so meh lerr kita update entry. Ikutkan nak update entry pegi Pulau Aman tuh sebab dah janji nak update dalam masa terdekat tapi takpelah update entry hari koko nie dulu. Nanti ada masa baru update entry Pulau Aman tu. Ada masa ? Agak2 bila lah nak ada masa kan. Tah2 tahun depan baru update! HAHA
Okayh , bulan 8 haritu my school ada buat hari koko. Haaa see! Dah berbulan baru nak update hahahaha. Whatever asalkan update kan. Macam biasa takde story nak cerita. Tengok gambar jelah k hoho


Hawa and me

Masa hari koko haritu ada magic show tapi kitorang tak pegi tengok pun magic show tuh. Macam rugi kan. Bukan senang nak dapat tengok magic show secara live. Huhu. Takpelah takde rezeki nak tengok magic show tuh secara live. Then masa hari koko tuh jugak boleh pegang and ambik gambar dengan ular. Tapi paham2 jelah kitorang nie penakut memang tak lah nak pegang and ambik gambar dengan ular kan


Robot a.k.a Najwa :p , Hawa and me


Ramai cakap kitorang nie adik beradik. Hahaha. 
Kitorang bukan adik beradik k. Kitorang memang selalu jalan sekali. Pegi mana2 bertiga. Rehat , belajar , balik semua benda lah kitorang mesti buat bertiga. Tapi kitorang bukan adik beradik k
Kitorang kenal tak sampai setahun lagi. Baru berapa bulan je tapi tah lah kitorang nie macam dah kenal 10 tahun! Memang sayang sangat2 lah kat diorang nie


Muka letih
Bukan letih sebab apa pun. Letih sebab terlebih makan. 
Hahaha


ARAAI
Paling sayang
Abaikan muka Intan :p



With cousin tersayang, Diana
Tahun nie dia pt3
Tak sabo nak tunggu result awak keluar hahaha *gelak jahat*

Habis! Okay nanti ada masa Afifah update entry Pulau Aman tu pulak ok.
 Tata


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ