Khamis, 3 Disember 2015

Majlis Graduasi Prasekolah


Assalamualaikum and selamat petang guys!

Haaa kau tengokkkk! Aritu janji nak update entry pegi Pulau Aman kan tapi sampai sekarang tak update2. Tetiba update entry pasal majlis graduasi plakkan. Hahaha
Gambar2 masa pegi Pulau Aman tuh takleh upload sebab tuh tak update lagi. Tak best lah kalau update entry takde gambar kan. Huhu. Nanti kalau dah boleh upload afifah update k.


My little brother

Sebelum cuti sekolah haritu prasekolah adik afifah ada buat majlis graduasi. Sebagai kakak yang baik *haha* afifah sanggup ponteng sekolah and pegi tengok majlis graduasi tuh. Hehe
Lagipun adik afifah ada masuk persembahan and dia dapat anugerah cemerlang so rasa macam agak rugi kalau tak pegi tengok. Alaaa exam dah habis baik ikut my mom pegi majlis graduasi tu kan.

Gambar masa adik afifah ambik sijil takde ehh. Huhu. Time adik afifah nak ambik sijil tu lah phone nak buat hal. Takleh on. Hmm sadis banget --' Takpelah takde rezeki nak ambik gambar masa adik afifah tengah naik pentas ambik sijil



Adik afifah tengah buat persembahan Kun Anta :)

Ohh haa kemain lama dia practice step tarian nie. Bila malam je " kakngah buka youtube lagu kun anta. Adik nak berlatih " haha. Apa2 jelah adik oii. Kakngah dulu masa umur macam adik pun masuk persembahan jugak tau :p Nak upload video persembahan nie tapi takleh upload sebab internet lengai. Nak upload gambar pun menyiksa tambah upload video kan. Huhu
Time nie jugak orang ramai sangat sampai afifah yang kecik nie kena tolak. Kang kalau tolak balik nampak sangat biadap kan so terpaksalah mengalah pegi teman yang tak berapa ramai orang. Btw persembahan nie setiap class. Means setiap class kena buat persembahan. Ada 4 class so 4 class tu kena buat persembahan.


Lepas adik afifah habis buat persembahan dia kena ready untuk terima anugerah cemerlang pulak. Untungnya lahaii baru prasekolah dah dapat anugerah cemerlang. Afifah dulu darjah 4 baru dapat anugerah cemerlang ok! Hahah. Btw semuanya ada banyak kategori. Tapi dah tak ingat ada berapa hehe








Time nie ada banyak sangat camera sampai dia tercarik-carik camera phone kakngah dia haha. Nasib baik dia tengok camera phone afifah. Time nie jugak camera phone afifah dah ok so dah boleh snap banyak gambar


Paling sayangggg 


Mama and adik <3


Me and my little brother :)


Time nie darjah 5 and darjah 6 tengah rehat so kitorang terpaksa panggil my cousin yang tengah makan. Hahah. Thanks wani sebab tolong ambik gambar kitorang :'p


Dah setel semua kitorang pun balik. Penat lah jugak. Tapi dalam penat2 pun sempat pujuk mak afifah beli coolblog :P Sebagai upah teman pegi majlis graduasi adik afifah :'D

Ok dah tak larat nak taip. Lenguh jari2 nie haa :)
Bye assalamualaikum



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ