Sabtu, 23 April 2016

Birthday Party



Assalamualaikum 

Hari Ahad minggu lepas my mom ada buat majlis bacaan yassin and birthday party untuk adik Afifah. Dah alang2 tu buat sekali untuk sepupu Afifah yang kecik2 tuh. Buat 4 orang sekali senang. Jimat pun jimat kan HAHAHA  
Semua benda buat last minute so paham2 jelah semua jadi kelam kabut huhu
 

Esok tuh birthday party , harini baru sibuk design , print and gunting. Penat weyh penat. Semua nih lebih 50 kalau tak silap. Penat gunting satu2 :(
 

Yang nih pun sama je. Last minute jugak. Orang semua dah bersiap cantik2 , Afifah busy duk buat benda nih. Tapi puas hati tengok hasil titik peluh sendiri walaupun tak berapa nak cantik :p
 

Gambar gegaq :P

 Sorry gambar potong cake and gambar takde. Ada dalam phone lagi satu. Lupa nak upload tadi. Btw potong cake dalam pukul 4 macam tuh. Lepas habis baca yassin. Time tuh orang ramai sangat2 sampaikan nak snap gambar pun tak boleh. Terpaksa tolak budak2 :P Semuanya ada 4 cake. Semua cake tu lincin sampai tuan rumah tak sempat nak makan HAHAHA
 

Time petang tuh taktau nak buat apa kitorang guna masa yang terluang tuh untuk selfie! Hahaha buruk betui perangai
 

With Ika
Bff Faiz nih :'D
 

Cousin Afifah tengah makan tapi Afifah paksa diorang tengok camera. 
Hahaha maafkan saiyaaa
 


Yang shawl pink tuh pulonss sikit :p
 
 
  

With Farah
Farahhhh ! Perlu ke senyum macam tu ? Hahaha
 

Yang tengah tuh paling takleh blah :'P 

 
 
  
 
 
 

Yeahhh finally setel upload gambar
Berpeluh jugaklah nak upload semua gambar sebab internet lembap huhu
Entry kali nie penuh dengan gambar Afifah and cousin Afifah je kan. Hahah yang lain semua pakat busy kitorang je yang tak busy so phone penuh dengan gambar kitorang jelah haha. Ok lah nanti Afifah update entry lain pulak okay ? Muah cikeddd <3



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ