Isnin, 8 Februari 2016

Thanks gaisss


P/s : Tittle takleh blah HAHAHA 

Assalamualaikum
Hari Selasa haritu 2/2/2016 my birthday! Alhamdulillah dah offically 14. Hehe. Dah tua dah. Perangai pun dah kena ubah. Jangan nak jadi budak2 sangat >.< Thanks yang wish and bagi hadiah. Muah cikedd :'*
Btw hari Selasa haritu pagi2 dah kena prank dengan geng sendiri. Kuahajoo betui. Nasib baik tak nangis huhu. Pastu naik class plak semua pakat diam and last class semua pakat nyanyi kat Afifah. Alelele terharu :') Thanks korang <3
 

Hari Jumaat haritu pulak Hawa and Intan cakap nak celebrate birthday afifah. Afifah pun ok je sebab bukan senang nak keluar lepak sama2. Masing2 rumah jauh kan memang susah lah nak keluar lepak sama2. Diorang plan nak keluar lepas sembahyang jumaat. Dalam pukul 3 macam tu makcik dua orang tuh sampai depan pintu pagar rumah Afifah haha. Kelam kabut Afifah bersiap time tu :'P Elok dah bersiap tiba2 hujan. Kitorang tunggu hujan berhenti jap pastu baru pegi rumah Intan

 

Me and Hawa aka adik paling sayangg :*

Tengah syok2 duk main phone tetiba si makcik Hawa nih baling tepung kat Afifah. Vahabi betui haha! At least bagitau lah nak baling tepung nih tak , main baling je tak pasal phone Afifah penuh tepung huhu
 

Masing2 muka macam zombie!
Budak2 yang duk main kat taman tuh pakat duk tengok pelik ja huhu
 

Nak describe sikit lah
Okayy yang depan sekali tuh Intan. Baik and segak orangnya. Kenal dia bulan 7 tahun lepas. Tak suka dengar dia beletiaq. Kalah makcun weh :P Selalu ada masa Afifah susah and senang. Selalu tolong Afifah setel problem. Lebiuu Intan gedik sayangg

 Yang tengah tuh pulak owner blog nie :P Takpayah describe kot. Kalau nak tau jugak boleh buka dekat Owner okayy

Okay yang belakang baju hitam tuh Hawa. Baik and segak orangnya.Best kawan dengan dia nie. Perangai dia style gila2. Tapi kekadang meluat jugak dengan dia HAHA. Kenapa meluat ? Sebab dia nie sukaaaa sangatttt bagi ceramah kat Afifah huhu. Tapi ceramah yang dia bagi tuh berguna. Dia selalu nasihat. Kalau ada apa2 problem memang selalu cerita dekat dia. Sebab dia boleh faham Afifah :') Lebiuuu hawaaa sayanggg 


Time nih dah tukar baju dah. Tak sanggup nak pakai baju penuh tepung haha. Nasib baik bawak baju spare huhu
 

Sahabat :)


Time nie kitorang duk tepi jalan. Tetiba Intan suruh senyum. Kereta and moto yang lalu duk usha pelik ja hahaha.

Thankyou so much Hawa and Intan sebab celebrate my birthday siap dengan tepung bagai. And too 2 Aman thankyou so much sebab nyanyi kat Afifah haritu :') Yang wish , bagi hadiah pun thankyou so much! Terharu nie *lap air mata* 
Ok bye nanti Afifah update lagi muahh 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ