Khamis, 7 Januari 2016

Holiday ♥

Assalamualaikum 

Korang perasan sesuatu tak ? Afifah dah rajin update entry hahaha. Hopefully rajin update blog sampai bila2. Kalau tak kesian blog bersawang sebab tuan dia malas nak update blog 

Ok dah melalut sampai mana dah. Masa cuti sekolah bulan 12 tuh kitorang tak pegi mana pun. Orang lain pakat pegi Disneyland, Korea, Cameron Highland kitorang pegi mana ? Kitorang pegi Pesta Penang and Padang Kota je muahahaha
 Btw entry kali nie afifah taknak type panjang2. Nak upload gambo je. Dasar pemalas hahahahaha


Masa sampai2 je rumah yang kitorang nak stay afifah terus cari cermin sebab nak selfie! Buruk betul perangai hahaha


Mama abah :)
 

Mama and adik
 

Kakak , me and Kak Wanie
 Kak Wanie tuh kawan kakak afifah. Dia ajak sebab senang nak naik mainan masa dekat pesta sebab ada geng. Maklum la adik dia kan penakut haha

 

Anak2 Hafiza :P 
 

 Just because a person smiles all the time doesn't mean their life is perfect. That smile is a symbol of hope and strength
 

Adik :)
 

 Mother is the precious gift from Allah. No one can take your mothers place
 
 

Pose wajib setiap kali keluar :'P
 

Rumah yang kitorang stay tu. Rumah tu ada banyak bilik. Rumah tu dia macam banglo tau. Cantik sangat2! Rasa macam takmau balik haha
 

Mama and adik
 

 Harta dunia akhirat :')
 

 Perempuan dan cermin tak boleh dipisahkan :P
 

Faiz taknak layan iolls selfie huhu

Okay setel upload gambar. Sorry erk arini iolls mampu upload gambar and type sikit2 je sebab iolls ada penyakit malas sikit :P Ok bye nanti afifah update entry lain plak eh 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ