Jumaat, 21 Oktober 2016

Choral Speaking


Assalamualaikum

Lamanya tak ketuk keyboard nie :') Rasanya sebulan lebih jugaklah blog nie kosong takde entry baru. Haritu nak update tapi gambar tak boleh upload pulak haih. Btw lepas raya haritu Afifah ada join choral speaking. Cerita nie dah lama tapi macam biasalah owner blog nie malas nak update kat blog hehe. Kitorang practice seminggu sebelum lawan. Seminggu sebelum lawan tuh baru busy nak hafal , pikir gaya apa semua. Agak kelam kabut sikit. Tapi alhamdulillah team kitorang dah buat sehabis baik. Menang kalah adat permainan
 

With Hawa
Orang yang banyak tolong Afifah. Sentiasa ada dengan Afifah dari form 1. 
Thanks for everything :)
 

Muka nervous tengah tunggu turn. 
I miss this moment hm :(
 

Time nie dah habis choral speaking and tengah tunggu makanan :P
 
 
 
 
 

Pengawas 2 Aman HAHAHA
 

Time nie phone Afifah nak jatuh HAHAHA 
So please abaikan muka2 yang tak berapa nak elok tuh
 

Team yang paling bising :')
 

Semua muka flawless je haha
Jangan percaya! Tu semua filter
 

Dah puas selfie dekat Smk Gemilang sambung selfie dalam class pulak haha 
 

Abaikan muka kamelia :')
 
 

Sya tidur :P Mengantuk katanya hahaha
 

Yang belakang tu sibuk nak join jugak :')
 

''After someone hurts you , you're not the same anymore''
 

 
 

Bila tengok gambar nie terus rasa macam ''buang tebiat ke apa ambik gambar macam nie'' 
HAHAHA
 
 
 
 
 
 
 
  
 

With Deena :*
 

 
 

Kenangan :')
 

Dalam bas pun bolehhhh :'P
 

Time nie sehari sebelum lawan. Sehari suntuk jugaklah duduk sini practice choral speaking. 
Rindu nak practice choral speaking :')   

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ