Ahad, 30 Oktober 2016

Snek Lazat


*abaikan tittle entry nih okey :'p*

Assalamualaikum

Haritu Afifah ada menang giveaway   Simple Giveaways by Snek Lazat... Popia free dek nooooonn...    And bulan lepas kot abang gdex *hihi* ada hantar parcel dekat rumah. Masa dapat tu macam blur sebab Afifah takde beli apa2 pun. Bila bukak box tu baru teringat ada menang giveaway haha
 

Yang nih Popia Simpulan  Kasih  kot kalau tak silap HAHA
Popia simpulan kasih nih sedap tau.
Rugi kalau korang tak cuba. Satu balang tak cukup okeyy
 

Popia Simpulan Kasih Cheese

Yang nih paling sedappppppppppppp! Sedap sangat2 tau! 
Popia simpulan kasih cheese nih boleh habis dalam masa sehari je sebab sedap sangat2. Korang kena try. Sekali korang try confirm korang nak lagi sebab sedap!
Sebenarnya Afifah tak berapa suka cheese tapi bila makan popia nih terus jatuh cinta dengan cheese. Memang tak rugi kalau korang try.
 

Megi thailand 
 

Masa mula2 nak makan megi nih macam ''ermm boleh ke aku habiskan megi nih. Sedap ke megi nih'' 
Lepas makan megi nih terus jatuh cinta. 
 Megi nih sedap+pedas sampai keluar air mata okey haha.  Afifah jenis tak boleh tahan pedas thats why air mata keluar ;p Tapi megi nih memang sedap even pedas sikit :p

Btw ada banyak jenis popia tau. Ada popia simpulan kasih nestum , popia samosa mini , popia gulung kasih and macam2 lagi. Selain popia sis nih ada jual bahulu , serunding jugak. Kalau korang tengah plan nak cari doorgift untuk birthday , majlis aqiqah , kenduri atau apa2 majlis boleh contact sis nih jugak okey. Inshaallah korang takkan menyesal sebab sedap sangat! Ohh yaa sis nih pun ada sediakan pakej aiskrim goyang tau

INSTAGRAM : sneklazatsedap

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ