Ahad, 13 November 2016

Majlis Apresiasi Pengawas ❤


Assalamualaikum
Bulan lepas ada majlis apresiasi pengawas. Kali nie tak buat dekat hotel. Buat dekat sekolah je. First time pegi majlis apresiasi pengawas so agak jakun sikit hahaha. Majlis apresiasi pengawas tuh hari Jumaat petang dalam pukul 3 macam tu. Malam sebelum majlis tuh sibuk duk buka almari cari baju apa yang sesuai nak pakai untuk majlis tuh. Jumaat pagi tu pulak pegi sekolah macam biasa. Lepas balik sekolah sambung balik buka almari cari baju apa yang sesuai nak pakai. HAHAHA


Hawa  ❤  
Kalau ada problem mesti share dengan dia. 
Thanks sebab sudi dengar problem aku and banyak tolong aku :')
 
 
 

 Member baik dalam class :')
 
 
 
 

Classmates :')
 
 
 

Bak kata someone  
'' awat hampa selfie centu. Dah macam orang cacat penglihatan aku tengok '' 
Kuahajoo betui
 

Oii Nashi , aku suruh senyum bukan pejam mata! Hahaha

 

 Masa meeting haritu cikgu ada tanya nak cabutan bertuah or tukar hadiah. Kalau cabutan bertuah cikgu boleh sediakan 40 hadiah je. Tak semua akan dapat hadiah. Kalau tukar hadiah semua akan dapat hadiah. Hadiah kena lebih rm10. Last sekali semua pakat setuju tukar hadiah. 

Afifah dapat tupperware , kawan2 Afifah ada yang dapat sejadah , buku misi 10A and banyak lagi lah. Geng Afifah banyak dapat hadiah yang deep2 haha. And yang paling best sekali kawan Afifah , Qistina dia dapat hadiah makanan. Tapi makanan tu dia letak dalam kotak sabun basuh baju Breeze! HAHAHA! Dia ingatkan dapat sabun dia pun buat taktau jelah sekali dia tergerak nak buka baru dia tau dalam tuh ada makanan. Hahah
 
 
 
 
 
 

Lepas dah puas makan haruslah bergambar dekat photobooth pulak
 
 

Candid!
 

Bila bergambbar ramai2 of course akan ada banyak gambar candid. 
Sorang dah ready , lagi sorang pi gerak tangan. Lagi sorang nak perbetul tudung. 
Bergambar ramai2 perlukan kesabaran. Bukan senang n ak dapat gambar yang elok

 
 

Happiness ❤
 
 

Yang tepi sekali tudung purple tuh tak ready lagi HAHAHAHA
 
 

  Btw alhamdulillah final exam dah habis. Dah boleh enjoy keluar spendtime dengan kawan2. Walaupun final exam dah habis tak boleh enjoy sangat. Berdebar tunggu result final exam huhu

1 ulasan:

  1. Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    BalasPadam

ツ Want to comment ? Here! ツ