Isnin, 26 Disember 2016

Kenangan Hari Raya 2016

 

Assalamualaikum
Harini baru sempat nak update entry raya :') Ya Allah kenapa ketinggalan zaman sangat nih HAHAHAH. Afifah rasa Afifah sorang je yang baru nak update entry pasal raya. Tajuk pun dah tukar dari Selamat Hari Raya to Kenangan Hari Raya 😅
 Btw haritu semangat nak update entry raya tapi gambar tak boleh upload pulak. Walaupun ketinggalan tetap nak update jugak kat dalam blog ni. Entry nie panjang and banyak gambar tau. Kalau tak suka boleh close gtab ngehngeh


My Everything
 

Tahun nie tema raya kitorang color purple + kuning. Baju purple tudung kuning. 
Disebabkan sekarang ramai yang duk pakai batik sarawak , my mom decided untuk buat batik sarawak sebagai kain baju kurung. Hehe
 

I dont know kenapa suka sangat ambik gambar mata je 😜
 

Farah
Nampak macam darjah 3 padahal dah darjah 5. Makan banyak tapi kecik. Haishh
Next year UPSR do the best okey!
 

Cousin paling rapat. 
Kalau ada problem mesti akan story dekat dia
 

 

Please abaikan gambar budak yang acah nak makan kasut tuh 😝
 

Raya tahun nie tinggal yang nie je. 
Cousin Afifah yang lain semua pakat balik kampung
 
  

Raya tahun nie ada orang baru
Irfan si budak tembam mata bulat 😘
 
 
 
Yang tudung purple tu over 😂

 
  
 
Sejujurnya afifah tak sesuai pakai shawl centu. Nampak macam hantu HAHAHA 


Bila tengok balik gambar2 time raya terus rasa macam ''apesal aku pakai tudung macam tuh. Nampak tak kemas 😑 ''
 
 
 

Mak and anak HAHA!
 

Haris seksiii :')
 

HAHAHAHAHA
 
 
 
Macam biasa duit raya dapat sikit je. Kalau dulu masa kecik2 dapat beratus tapi sekarang nak dapat 80 hengget pun susah okeyy! Huhu. Rindu nak bawak beg barbie pusing satu kampung. Rindu jugak nak sebut "assalamualaikum. Kami mai nak kutip duit raya" how time flies 😢

 

Nyawa 💕
 
 

Tahun nie raya kampung my mom. Sebab tahun nie kampung ayah Afifah takda orang. Maktok Afifah dah meninggal bulan 8 tahun lepas.
 
 
Time tengah excited nak selfie , pakngah datang tayang sampul duit raya 😅

 
Anak beranak hikss ❤

 
 
 
 
 
 
Bakal ibu kepada anak2 awak chia chia 🙈

 
 
 
 

Kasi chance laa owner blog nak tempek gambar sendiri dekat blog 😆


Dah puas raya dekat kampung sambung raya dekat sekolah pulak 

 

Guru class 2 Aman yang paling sayang hehe 💋
Cikgu with anak murid kesayangan yang suka buat kecoh dalam class hihi 

 

   

Time nak bergambar ramai2 nie paling best. Kecoh dengan class kitorang je.
 Class lain ambik gambar sunyi sepi je class kitorang ambik ya ampunnn kecoh sangat2 hahaha 
Sapa yang buat hal masa semua dah ready memang kena kecam laa haha 😂


Jamuan raya 💖
 

And alhamdulillah tahun nie masa jamuan raya dekat sekolah Afifah dapat anugerah " Pelajar Mithali " 💕 Alhamdulillah , Afifah memang betul2 tak sangka akan dapat anugerah tu. Yang dapat anugerah tu 5 orang. 2 lelaki 3 perempuan. Terima kasih ustazah and ustaz sebab pilih Afifah 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ