Khamis, 1 Januari 2015

Azam 2015

Assalamualaikum
Happy New Years guys!
Macam biasa blog nih lah yang always lewat kalau nak wish apa2. Haha. Tapi kan macam dah ketinggalan sangat dah kan. Whatever. Harini nak update azam 2015. Emm tahun baru sure setiap blogger akan listkan azam tahun baru kan. Afifah pun nak jugakkkk. Muahaha. 

 


⇨ Nak jadi anak yang taat, baik. Takmau dah degil. Nak jadi anak yang solehah. Kalau boleh nak happykan my family 

⇨ Nak belajar sungguh2. Taknak main2 lagi dah. Nak try  bahagi masa untuk masa belajar and main. Nak try happykan my parents dengan result yang elok 

⇨ Nak iPhone. Hahahaha. InshaAllah kalau ada rezeki kan. Kalau tak dapat iPhone 6 dapat iPhone 5s pun jadi lah 

⇨ Nak berubah jadi yang lebih baik. InshaAllah slow2 diri nih akan belajar berubah jadi yang lebih baik 

⇨ Nak belajar masak. Haha. Maluu sebenornyewwww nak update kat sini. Afifah bukan tak pandai masak tapi tak berapa nak pro sangat. Kalau setakat nasi goreng tuh boleh lah. Hoho 

⇨ Azam last sekali, afifah nak rajin. Nak selalu update blog. Takmau dah malas2 update blog. Actually bukan malas tapi masa tak berapa ada. Tambah plak laptop selalu buat hal makanya kena update guna fhone lah. Cukup malas kalau nak update guna fhone. Lenguh jari nih nak type O_o

So nih jelah azam 2015 setakat nih. Kalau rasa ada lagi azam 2015 afifah sambung update lagi eh. Hopefully tercapai semua azam yang afifah list kat atas tuh. InshaAllah. Bye guys ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ツ Want to comment ? Here! ツ